Kan du holde varmen?

Find din prisvenlige pels her

Kan du holde varmen?

juli 13, 2022 Sponsoreret 0

Der er ikke noget der hedder dårligt vejr – men dårlig påklædning, som man siger. Med en god pels skal du ikke bekymre dig over at kunne holde varmen til vinter. Men derfor er der stadig gode råd at hente for ikke at skulle fryse i den kolde tid. Som skrevet er der noget som der hedder dårlig påklædning. Husk derfor en hue, vanter og gode sko, når du bevæger dig ud i det kolde vejr. Og anvend gerne tre lag for at holde på varmen. Bider kulden hårdt kan det være en god ide, at det første lag er lavet af uld. 

Sådan holder du varmen udenfor!

  • Påklædning – Gerne flere lag

  • Sørg for at der er luftrum mellem lagene, der kan holde på varmen.

  • Vær i bevægelse og undgå at sidde på noget koldt.

  • På med hue og vanter

  • Varme sokker og gode støvler

Derudover skal du sørge for ikke at være blive våd i det kolde vejr. Anvend derfor regntæt materiale til det yderste lag af din påklædning.

Hvordan holder du varmen indenfor?

Flere danskere undersøger for andre varmekilder til deres bolig i denne tid for at kunne holde varmen til vinter. I Danmark har vi flere alternativer til at producere energi for at kunne opvarme vores boliger. Solenergi er en uudtømmelig energikilde og flere private får installeret solceller for at kunne opfange denne energi. Ulempen ved denne energikilde er at solen kun skinner i dagstimerne og i de overskyede dage er der ikke meget at hente fra solens stråler. Det samme gælder andre energikilder som vind og geotermisk energi. Vindmøllerne står ikke altid som vinden blæser og der er ikke altid vind at hente. geotermisk energi anvendes til fjernvarme. Denne form for energi hentes og udledes gennem damp eller vand. Det opvarmes af jordens kerne, hvor processen er at vand varmes gennem jorden og derefter bliver opfanget som energi. Andre lande får bedre resultater ud fra denne metode, grundet placeringen af jordens tektoniske plader. Men dette gør ikke metoden mindre bæredygtig. Det varme vand der har været anvendt puttes tilbage i jorden, så det igen kan varmes op og anvendes på ny.

  • Solceller – Kan kun indsamle energi når solen skinner der på. 

  • Vindmøller – Producerer energi når vinden blæser

  • Jordvarme – ved hjælp af underjordisk varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.