Cookie- og privatlivspolitik

Find din dyrevenlige pels her

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

  1. Ejeroplysninger
    2. Hvad er cookies egentlig?
    3. Sådan kan du slette og blokere for cookies
    4. Derfor bruger vi cookies
    5. Trafikstatistik med Google Analytics
    6. Brugte annoncenetværk
    7. Brug af personoplysninger
  2. Ejeroplysninger

Fauxfur.dk
8000, Aarhus C
Email: info@fauxfur.dk

  1. Hvad er cookies egentlig?

Alle hjemmesider bruger efterhånden Cookies, og det gør man med det formål, at optimere og forbedre oplevelsen. Det er i alles interesse at en hjemmeside performer så godt som muligt. Det giver den besøgende en bedre oplevelse, og derved et bedre billede af den pågældende virksomhed, der står bag hjemmesiden. Når vi skriver at vi anvender cookies, så betyder det i sin enkelthed at vi registrer din færden. Det gøres ved at en harmløs tekstfil midlertidigt bliver registret på den besøgendes computer. Der bliver hverken gemt fortrolige eller følsomme informationer, det er blot for at hjemmesiden kan vise indholdet hurtigere, samt tilbyde bedre indhold, og cookies kan desuden heller ikke indeholde vira.

  1. Sådan kan du slette og blokere for cookies

Hvis du føler dig utryg ved at vi anvender cookies, kan du nemt og hurtigt slette og/eller blokere for cookies på din PC eller anden enhed, ved at følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering

  1. Derfor bruger vi cookies

Som nævnt ovenfor, bruger vi blot cookies til at forbedre den tekniske funktionalitet på fauxfur.dk. Det kan f.eks. være at huske dine indstilligner, og derved gøre din færden på vores hjemmeside bedre. Vi bruger dem samtidigt til at måle trafik, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside. Det betyder at vi blandt andet analyser eller laver undersøgelser, der bruges til det formål, at forbedre vores indhold og målrettet det dine interesser.

  1. Trafikstatistik med Google Analytics

På fauxfur.dk anvender standardcookies fra Google Analytics. De bruges til at måle trafikken. Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics, så kan det gøres her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

  1. Brugte annoncenetværk

Vi bruger kun to annoncenetværk på fauxfur.dk:
– PartnerAds
– Adservice.dk

  1. Brug af personoplysninger

Vi garanterer at vi ikke videregiver personoplysninger til tredjepart, med mindre at, du selv udtrykkeligt har givet skriftligt tilsagn. Når vi indsamler personoplysninger vil du altid blive oplyst om dette.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:
Hvis ønskes, kan du gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven.