Imiteret pels

Find din prisvenlige pels her

Du kan finde et stort udvalg af pelsjakker online hos disse danske forhandlere

 

Pelsjakker er smukke, og de giver et eksklusivt udtryk til ethvert outfit. Dog er der flere ulemper ved at købe ægte pels. Den primære ulempe er, at pelsen kommer fra dyr – et eller flere dyr har altså lidt overlast for, at pelsen har kunnet blive fremstillet. Af den grund har mange også etiske problemer med ægte pels – for hvorfor skal dyr lide for fremstillingen af tøj, når tøjindustrien i dag er så veludviklet, at det i virkeligheden ikke er nødvendigt. De, der køber ægte pels, gør det måske primært på grund af det look, en ægte pels skaber. Dog kan du her finde jakker af imiteret pels, der kan skabe det samme eksklusive look, som ægte pelsjakker kan. Med en imiteret pelsjakke får du det eksklusive look, varmen og stilen fra den ægte pelsjakke – men med god samvittighed.

Stort udvalg af imiteret pelsjakker

Ønsker du at tilføre noget ekstra til dit outfit? Men har du ikke lyst til, at dyr skal lide for fremstillingen af det? Så er imiteret pels vejen frem. Imiterede pelsjakker bliver i dag lavet, så de ligner ægte pelsjakker så meget, at det kan være svært at skelne. Du kan dog også finde en imiteret pelsjakke, der er mere farverig og sprælsk, end en ægte pelsjakke nogensinde vil kunne blive. Der findes altså et væld af forskellig imiteret pels. Vi bestræber os på at føre et stort sortiment af imiteret pels, så du altid kan finde din næste imiterede pelsjakke hos os. Vi forsøger hele tiden at udvide og differentiere vores udvalg, så du kan finde helt særlige imiterede pelse i vores store sortiment.

Konkurrencedygtige priser

Ægte pelsjakker er dyre, fordi de også er omkostningsfulde at fremstille. Det betyder også, at det er en begrænset del af befolkningen, der har råd til at købe en ægte pelsjakke. Heldigvis er imiteret pels ikke ligeså omkostningsfuldt at fremstille, hvilket betyder, at vi kan tilbyde imiterede pelsjakker til meget konkurrencedygtige priser. Imiteret pels er fremstillet af akryl og polyester, hvilket ikke er dyre materialer, hvorfor imiteret pels generelt er billigere end ægte pels. Det er altså muligt at købe imiteret pels, der ligner ægte pels, men til meget lavere priser end ægte pels – så hvorfor ikke tænke på dyrenes ve og vel og vælge imiteret pels frem for ægte pels? Vi gør det nemt for dig – med vores konkurrencedygtige priser og store udvalg er det nemt at finde en imiteret pelsjakke, der passer til din stil og dit budget.

Kvalitetsimiteret pels

Den imiterede pels bliver fremstillet ved en kemisk reaktion i stoffet, hvorfor der selvsagt er kemikalier i stoffet. Derfor er det også utrolig vigtigt for os, at vores imiterede pelsjakker er kvalitetssikrede og testet. Vi vælger imiteret pels, der er kvalitetssikret for at sikre, at værdierne i stoffet er, som de skal være, så du kan bære den smukke pels uden at mærke gener fra kemikalierne i stoffet.