Sådan ser du smart ud i vinterkulden

Find din prisvenlige pels her

Sådan ser du smart ud i vinterkulden

november 20, 2019 Sponsoreret 0

Dette er sponsoreret indhold

Vi kender det alle sammen. Det er blevet koldt, regnfuldt og gråt udenfor, og så snart vi trækker i vinter-gearet, ligner vi en tætpakket sæk kartofler med alle vores mange lag og store halstørklæder. Men det er det heldigvis råd for. Det er slet ikke umuligt at føle sig smart og velklædt i vinterkulden. Derfor har vi det følgende samlet en række råd til dig, der gerne vil føle dig smart i tøjet, selvom kuldegraderne er ved at sætte ind.

Omfavn lag-på-lag trend

En af de modetendenser, der er ret praktiske i vinterperioden er den lag-på-lag trend, som er ret populær lige nu. Sætter du de rigtige items sammen, kan det nemlig se ret godt ud at have flere forskellige lag på. Du kan for eksempel kombinere en fin kjole med et par varme bukser og afslutte looket med en lækker striktrøje. På den måde, er du sikker på at holde på varmen, og så ser det ofte rigtigt godt ud, hvis du vælger farver og prints, der komplimenterer hinanden. Hos modevirksomheden 2 Biz forhandler de flotte kjoler i fine prints, som er ideelle at kombinere med bukser. På deres hjemmeside, kan du ser de nye flotte kollektioner og finde link til, hvor de forskellige items forhandles.

Find en tyk vinterjakke, du elsker

Finder du en lækker og tyk vinterjakker, du er helt vild med, kan det gøre meget for følelsen af at se godt ud, når du skal ud i vinterkulden. Generelt, er det en god idé at finde en varm men alsidig jakke, som du både synes fungerer, når du skal ud og spise eller til fest, og når du skal på arbejde. På den måde sikrer du dig, at du altid har noget varmt og tage på – også selvom du skal til fest. Der er for eksempel mange faux fur jakker, der både kan bruges til hverdag, men som samtidig er idelle, når du skal ud.

De helt rigtige vinterstøvler, kan gøre en stor forskel

Ligesom vinterjakken, er det vigtigt at finde de helt rigtige vinterstøvler, du synes ser godt ud. Hvis du bruger lidt tid på at shoppe rundt, er muligt at finde støvler, der både er flotte, feminine og varme. Her kan det være en særlig god idé at investere en smule ekstra penge, hvis du vil sikre dig, at du både får et par, der er i god kvalitet og holder på varmen samtidig med, at der er kælet for designet.

Hue og vanter behøver ikke blot at være en kedelig nødvendighed

Hue og vanter er en af de ting, de fleste tager på, fordi det er en nødvendighed, og ikke fordi de synes, det ser specielt godt ud. Dette behøver dog ikke altid være tilfældet. Det er muligt at finde både hue og vanter, som er flotte og lære og tilføjer noget fint til dit vinterlook. Her kan det for eksempel være en god idé at finde hue og vanter, som komplimenterer din vinterjakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.