Køb pelsfrit modetøj online

Find din prisvenlige pels her

Køb pelsfrit modetøj online

juli 4, 2019 Sponsoreret 0

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med den/de samarbejdspartnere, der linkes til.

Før i tiden var der mange som syntes, at det var ekstremistisk at have fauxfur tøj. Sådan er det heldigvis ikke længere! Det går stadig op for flere og flere, at der er et behov for at afskaffe brugen af dyrepels i modeindustrien. Det har resulteret i, at der er mange firmaer, som producerer fake fur modetøj.

Derfor skal man købe fra pelsfrie mærker

Det siger sig selv, at man skal undgå at købe pels, da man ved at gøre det direkte støtter den industri. Noget som man dog også kan få meget ud af at gøre, er at købe fra deciderede pelsfrie mærker. Undgår man på alle måder at støtte tøjproducenter som anvender pels, er det nemmere at være sikker på at man ikke på en eller anden måde støtter den horrible pelsindustri.

Nej, støt i stedet dem, som ikke bruger dyrepels i deres produktion på nogen måde. Disse steder vil dine penge i stedet blive brugt på at producere tøj, som er fri for dyr.

Her kan du shoppe pelsfrit online

Det er efterhånden blevet så nemt at købe tøj, at det ikke er alle, som tager sig tid til at undersøge, om dem, de køber tøjet af, er med på den pelsfri liste. Det er i stedet lettere at tage udgangspunkt i at købe tøj fra hjemmesider, som man ved ikke bruger pels i deres produktion. Et godt eksempel på et sådant sted at shoppe er DressMe.dk. Hos DressMe er det nemlig muligt at kunne købe lækkert tøj, som der ikke har været pels inde over. På den måde kan man shoppe løs med god samvittighed, fordi man ved der ikke er kommet nogle dyr til skade for at man kan rende rundt i lækkert og moderigtigt tøj.

Læg dine penge det rigtige sted

Et andet godt sted at shoppe er DressYou. Ligesom hos DressMe finder man her ikke nogen spor af pels. Disse to shopping sider er altså eksempler på, at det godt kan lade sig gøre at shoppe lækkert tøj uden at være nervøs for at dyr er kommet til skade undervejs i produktionen.

 

Nu mens at pelsproduktionen stadig lever i bedste velgående, er det kun endnu vigtigere at støtte dem, som ikke gør brug af pels i deres produktion. Selvom mærker, der bruger pels måske ikke kan mærke at du ikke shopper der længere, kan du være sikker på at det kan mærkes andre steder. Er der flere og flere, som flytter deres tøjindkøb over til dem, som værner om dyrs rettigheder og ve og vel, vil det til sidst føre til at dem, som bruger pels må omlægge deres produktion.

Jo flere og flere, som lægger deres penge det rigtige sted, jo bedre. Det hele starter med små skridt, og selvom ingen kan gøre alt, kan alle gøre noget. Gør derfor dit, og læg dine penge hos nogle, som ikke benytter pels i deres tøjproduktion. Så vil du kunne shoppe lækkert modetøj med samvittigheden i orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.