Køb pels, der ikke er fra et dyr

Find din prisvenlige pels her

Køb pels, der ikke er fra et dyr

juli 27, 2017 Uncategorized 0
Køb pels, der ikke er fra et dyr

Hos fauxfur.dk har de specialiseret sig i imiteret pels, også kendt som den fransk/engelske betegnelse, faux fur. Det udtales ”fo fur”, og betyder falsk pels på dansk. Det er ofte svært at kende forskel, hvis ikke man er specialist i pels, eller er helt tæt på materialet. De meget populære falske pelsjakker ser man tit det unge segment gå i, da de ikke har råd til at spendere flere tusinde kroner på en ægte pels, gå med.

Faux furjakker har ikke helt samme kvalitet eller holdbarhed end ægte pels, men man kan også som regel for en falsk pelsjakke for under en tiendedel. Man ser også at prisvenlige brands som blandt andet H&M, ASOS og en del af Bestsellers forskellige brands, er begyndt at bruge imiteret pels på nogle af deres styles. Det er ikke kun i form af jakker, men også på t-shirts, bluser, tasker og sandaler.

Hvad er kunstig pels?Køb pels, der ikke er fra et dyr

Faux fur er det samme som kunstig pels, og det er fremstillet med henblik på at det skal ligne ægte pels, så godt som det nu kan. Selve produktionen af kunstig pels er i en rivende udvikling, og man bliver løbende bedre til at få det til at se ud som ægte pels. Desværre er hverken kvaliteten eller holdbarheden på niveauet af ægte pels. Kunstig pels er næsten, men også kun næsten ligeså varm som ægte pels.

Pels og dyrevelfærd

Hvis man tager dyrevelsfærdsbrillerne på, kan man argumentere for at kunstig pels er bedre en ægte pels, da det ikke kræver at man afliver dyr.

Det skal dog nævnes, at kunstig pels er fremstillet i et kunstigt materiale, og til denne fremstilling kræver det at man anvender kemikalier, der indeholder olie og andre skadelige stoffer for miljøet. Disse kemikalier bruges også i den almindelige produktion af forskellige andre tekstilvarer. 

Køb kunstig pels og oplev luksus med omtanke

Hvis man er går meget op i sit udseende, og godt kan lide at have flot og opsigtsvækkende tøj på, er disse kunstig pelsjakker, helt sikkert noget man bør overveje. Hos Anima vil man formentligt påstå, at ved at boykotte pelsbutikkerne, kan man sagtens udelukkende nøjes med kunstige pelse.

 

Find din imiterede pels her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.