Faux fur jakker fra LYCopenhagen

Find din prisvenlige pels her

Faux fur jakker fra LYCopenhagen

september 19, 2018 Uncategorized 0

Lycopenhagen faux fur

LYCopenhagen.dk er en webshop der har samlet alle de nyeste tendenser af lækkert modetøj til piger. LY Copenhagen vil altid være opdateret med den nyeste mode og på forkant af, at skabe de flotteste outfits til overkommelige priser. Hertil vil LYCopenhagen.dk levere den bedste kundeoplevelse og danne et tættere bånd til alle deres kunder.

→ Beøsg LyCopenhagen.dk her

LY COPENHAGENS VISION & FREMTID

Teamet bagom LYCopenhagen.dk har været i modebranchen i knap 10 år, og har siden slutning af 2015 arbejdet på at opbygge den mest stabile, trygge og funktionsdygtige webshop. Hertil også funktioner på webshoppen som beriger deres kunder med oplevelser og fordele.

LY Copenhagens mål er altid at tilbyde de nyeste trends på markedet, samt den skarpeste pris. Derfor udvider de hele tiden med nye brands, så der er noget for enhver smag – uanset stiltype. Deres vision er at give kunderne den bedste oplevelse og er derfor altid sidder klar til at hjælpe i chatten, på mail og over telefonen. Webshoppen tilbyder således gratis fragt på alle ordrer og leverer indenfor 48 timer.

FREMTIDEN HOS LY COPENHAGEN

Med alt det hårde arbejde i flere år har det lykkes LYCopenhagen.dk at opbygge en anerkendt brand og skabt et stærkt og trygt bånd mellem deres kunder. Udover kunder i Danmark, har de også kunder i både Sverige og Norge.

De forventer ligeledes at etablere sig i Sverige og Norge i den kommende tid. Mens deres ambitioner også bygger på en større lancering af en app, som blandt andet også bliver tilgængelig i Tyskland, Holland og Schweiz i 2019.

Mærker hos LY COPENHAGEN

LY Copenhagen har store egenskaber i indkøbsstrategien, og har udvalgt en række mærker som de har arbejdet med igennem flere år fra tidligere jobs. De brands som forhandles hos LY Copenhagen er valgt på baggrund af stil og kvalitet. Alle mærkerne er anerkendte brands, som lever op til design, pris og kvalitet. LY Copenhagen tester i perioder nye brands sammen med deres kunder, og på den måde justerer de den bedste ”pakke” for deres kunder.

Lige nu har de mærker som: Jacqueline de Yong, Y.A.S, Villa, Pieces, Adidas, Vans, PICO. Hertil vil der i løbet af 2018 komme 4 nye brands til.

Se hele udvalget her.

Derudover har LY Copenhagen deres eget brand, ”LY Copenhagen Design”, som producerer unikke modesager til deres kunder med behov for høj kvalitet til overkommelige priser. Produkterne fra LY Copenhagen Design er designet af Christina Spek og Adam Ferati. Derudover arbejder de på at få LY Copenhagen Design ud i flere modebutikker i 2019.

Faux Fur jakker fra LY COPENHAGEN

Hos LYCopenhagen.dk har de haft rigtig stor succes med deres store udvalg af Faux Fur jakker i forskellige modeller. De har både korte og lange Faux Fur jakker med og uden hætte, i forskellige farver til attraktive priser. Alle Faux Fur jakkerne kan bæres med god samvittighed fra LY Copenhagen Design.

LY Copenhagen Design går ikke på kompromis med kvaliteten og LY Copenhagen har altid Faux Fur jakker online til overkommelige priser. Deres Faux fur jakker kan købes fra deres eget mærke, og andre brands som ligger vægt på kvalitet og gode priser. Jakkerne er indkøbt og produceret efter kundernes behov, så alle designs er skabt unikke og eksklusive.

I løbet af 2018 vil LYCopenhagen.dk tilbyde endnu flere designs af de populære Faux Fur jakker, som passer til årstidens modetendenser. Så hvad end du er til, vil du kunne finde din favorit faux fur pelsjakke hos LYCophagen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.