Celinakollektion – Stort udvalg af faux fur jakker

Find din prisvenlige pels her

Celinakollektion – Stort udvalg af faux fur jakker

december 10, 2018 Uncategorized 0

Celinakollektion blev opstartet og lanceret i 2015 under visionen om at være et brand der kan tale til kvinder i aldersgrupper 16 til 39 år. Vi er derfor stadig et forholdsvis ungt brand og har mange mål vi endnu gerne vil nå.

→ Se det store udvalg af faux fur jakker her Celinakollektion.

Vi bestræber at tilbyde tidsløse designs som kan blive en fast del af enhver kvindes garderobe, men hos os kan du også få designs som skiller sig ud. Det er også vigtigt for os at være på forkant med de nyeste trends, og vi er åbne for at vores fantastiske kunder kommer med input omkring hvad de ønsker at se i webshoppen. I dag sælger vi alle slags kjoler, fra hverdags til gallakjoler, overdele, overtøj, nederdele, samt mange slags tasker mm. Vores udvalg vokser hele tiden, og vi tilbyder GRATIS FRAGT på alle køb over 199dkk.

Personlig kundeservice

Hos Celinakollektion lægger vi vægt på god og personlig kundeservice, og kunder er altid velkomne til at kontakte os med ris og ros. Vi gør vores bedste på at holde kvaliteten højt og priserne nede, for det er vigtigt for os at alle kvinder kan være med og have lyst til at vende tilbage.

Celinakollektion sælger ikke ægte pels – vi tilbyder derimod rigtig lækre faux fur jakker, både til hverdagsgarderoben og til de finere outfits. Vores faux fur jakker fås til overkommelige priser, helt ned til 499dkk. Vi vil altid stræbe efter at levere faux fur som ikke skuffer, så flere får lyst til at købe faux fur fremfor ægte pels!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.