Bedste online forhandler af faux fur

Find din prisvenlige pels her

Bedste online forhandler af faux fur

august 23, 2018 Uncategorized 0
bedste online forhandler af faux fur

En Faux Fur forhandler, der skiller sig udbedste online forhandler af faux fur

Faux fur kollektioner er efterhånden blevet fast sortiment i rigtig mange tøjbutikker og hos rigtig mange onlinebutikker. En af de forhandlere, du dog skal holde særligt øje med, hvis du ligesom os er vild med faux fur, er webshoppen Byic.dk. Shoppen blev stiftet i 2015 af Martin Windelborg og Astrid Ingemann Christensen, og er blevet en af de førende danske webshops, når det kommer til salg af faux fur pelsjakker. For de to stiftere er kunderne altid i fokus, og hovedformålet er først og fremmest at tilbyde et unikt sortiment af både tøj og tilbehør til den modebevidste kvinde, der handler med omtanke, når hun køber pels.

Her hos Fauxfur.dk er vi ikke i tvivl – vi elsker Byic.dk. Derfor er denne webshop også vores absolutte vinder – både når det kommer til deres nøje udvalgte faux fur jakker i lækker kvalitet, men også i forhold til den imponerende kundeservice, webshoppen tilbyder.

Den kvalitetsbevidste forhandler

Først og fremmest synes vi, at Byic.dk’s wepshop er særdeles overskuelig og brugervenlig – ingen information bliver skjult for deres kunder. Det er en af grundene til, vi mener, at denne webshop fortjener prisen som den bedste forhandler af faux fur jakker på det danske marked, og vi er helt sikkert ikke alene med den holdning.

Hos Trustpilot.dk har Byic.dk nemlig en såkaldt trustscore på ikke mindre end 8,7 ud af 10, og her er det blandt andet den korte leveringstid og den gode service i det hele taget, der imponerer kunderne, men naturligvis også selve det produkt, de modtager. Her hos Fauxfur.dk er vi vilde med faux fur jakkerne fra Byic Design, hvor kvalitet og pris altid hænger fornuftigt sammen. Det er tydeligt, at Byic.dk som forhandler er utroligt kvalitetsbevidst og opdateret på de nyeste trends inden for faux fur, og derfor er de også vores førstevalg blandt forhandlere af faux fur jakker.

Kunden er i fokus

Byic.dk udmærker sig særligt ved at give deres kunder en usædvanlig god, enkel og tryg handel, når de køber pelsjakker hos dem. Efter bestillingen af dine varer vil der allerhøjst gå et par hverdage, før pakken er nået frem til dig, og fordi webshoppen er e-mærket, er du som kunde garanteret en gennemskuelig og sikker handel.

Servicen er med andre ord helt i top, når man handler på Byic.dk. Ønsker du pakken leveret til en pakkeshop, sendes den desuden med fri fragt, og køber du for over 499 kroner, får du naturligvis også fri fragt direkte til din privatadresse. På webshoppen er det både muligt at betale hele beløbet med det samme eller betale for din pelsjakke løbende via Viabill – det er helt op til dig. Udser du dig en ny pelsjakke på webshoppen, som du har spørgsmål til, er det endvidere altid muligt at kontakte Byic.dk’s kundeservice, som helt sikkert kan give dig kompetente og brugbare svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

Her hos Faux Fur kan vi varmt anbefale Byic.dk som førende forhandler af faux fur-jakker i en kvalitet, der matcher prisen. Tjek deres sortiment af pelsjakker – måske finder du en elegant faux fur-jakke, du ikke kan undvære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.